De nieuwe modetrends voor kinderen in 2022

Nu het nieuwe jaar begonnen is, is het tijd om na te denken over de nieuwste modetrends voor kinderen. Wat zullen kinderen in het voorjaar en de zomer van 2022 dragen? Welke stijlen zullen populair zijn? In deze blogpost nemen we een kijkje naar enkele van de populairste modetrends voor kinderen in het jaar 2022. Lees verder voor meer informatie!

Nostalgische Retro Sport stijl

Een van de grootste modetrends voor kinderen in 2022 is de retro sportstijl. Deze look is geïnspireerd op vintage sportuniformen en heeft veel felle kleuren en atletische details. Deze sportieve stijl is handig voor de kinderen omdat ze nog veel in beweging zijn. Kinderen die deze stijl dragen zien eruit alsof ze klaar zijn om een balletje te slaan!

Bloemenprints: voor meiden en jongens

Bloemenprints zijn altijd een populaire keuze voor lente en zomer en ze zullen ook in 2022 populair blijven. Bloemenprints zijn vrouwelijk en mooi, en ze kunnen gecombineerd worden met een verscheidenheid aan kleuren. Dit jaar zijn de jongens ook aan de beurt. De jongenskleding zal zo een heel nieuwe gezicht zal krijgen. 

Safari stijl voor stoere kinderen

Een andere populaire stijl voor kinderen in 2022 is de safari look. Deze look is geïnspireerd op de kleuren en patronen van de natuur, en kenmerkt aardetinten en neutrale kleuren. De safari stijl is perfect voor kinderen die stijlvol maar ook comfortabel willen zijn.

Speelse kleuren en prints

Een van de belangrijkste dingen voor kinderen is dat ze plezier hebben en zich via hun kleding kunnen uitdrukken. Daarom zullen speelse kleuren en prints in 2022 populair zijn. Deze kleding is perfect voor kinderen die zich willen onderscheiden van de massa en hun persoonlijkheid willen tonen. Er zijn veel felle kleuren en interessante patronen om uit te kiezen, zodat je makkelijk de perfecte look voor hen vindt.

De Franse stijl

De Franse stijl is altijd populair bij kinderen, en dat zal ook in 2022 zo blijven. Deze look is eenvoudig maar elegant, en heeft klassieke kleuren als zwart, wit, en marineblauw. De Bretonse streep komt mooi tot uiting in allerlei varianten als de zomertrui en de hippe rok. De Franse stijl is perfect voor kinderen die er volwassen en stijlvol uit willen zien.

Kortom

Dit zijn dus enkele van de populairste modetrends voor kinderen in 2022. Welke zal je kind kiezen? We hopen dat je kind plezier beleeft aan het dragen van kleding die zijn persoonlijkheid uitdrukt en waarin hij zich gelukkig en comfortabel voelt!